Zou je anderen deze cursus aanraden en waarom?

"Ik zal anderen zeker aanraden jullie cursus te volgen vanwege het ongedwongen, spontane karakter van de lessen."

"Ik zou deze cursus zeker aan anderen aanraden. Persoonlijk lijkt het mij namelijk nooit verkeerd om de informatie, kennis en vaardigheden die je bij deze cursus leert tot je te krijgen en onder de knie te hebben. Je weet nooit wat er zal gebeuren en met deze informatie kan je niet alleen een survivalsituatie beter aan, maar ook in het dagelijkse leven heb je hier iets aan.

En uiteraard was de manier van lesgeven door de instructeurs ook fijn. "

"Ik zou deze cursus zeker aanraden om de wijze waarop er les wordt gegeven maar zeker ook omdat het je zekerder en wijzer maakt in onvoorziene omstandigheden."

"Uiteraard! Hoewel de cursus niet voor iedereen even geschikt is (je moet wel bereid zijn je eigen grenzen te verleggen) zal ik hem zeker aanraden. Wel zal ik altijd de volledig cursus van 7 weken aanraden, aangezien ik het gevoel heb dat de 'survival mindset' bij mij pas halverwege een beetje begon te komen."

"Ik zou zeker de survival training aan anderen aanraden, sterker nog; ik kan niet ophouden over alle onderwerpen, uitdagingen en avonturen die ik beleefd heb.

Ik denk dat jullie een verantwoordelijk team zijn en zeer capabel om trainingen te geven."